Kokkopellon lomataloilla on kaksi talviasuttavaa hirsimökkiä kauniissa Koutaniemen kylässä. Mökit ovat maaseudun rauhassa, kuitenkin vain 15 minuutin ajomatkan päässä Kajaanin monipuolisista palveluista.

Mökit on mitoitettu neljälle hengelle (lisäksi lapset voi majoittaa lisävuoteisiin).

Mökit ovat näköyhteyden päässä toisistaan. Molemmilla mökeillä on omat isot pihat ja ympärillä paljon liikkumatilaa. Naapureita ei ole näköyhteyden päässä. Mökit ovat rauhallisella paikalla, rentoutuminen ja rauhoittuminen on meillä helppoa.

Mökit sijaitsevat kahden lammen rannalla Oulujärven läheisyydessä. Toinen niistä on lähdelampi ja siinä on mökkien yhteinen uimapaikka. Oulujärven uimarantaan on matkaa noin 300m. Tuomon tupa sijaitsee n. 50 m päässä uimalammesta, Jaakon maja n. 20 m päässä.

Molemmilla mökeillä on omat grillauspaikat: Jaakon majalla pienessä saaressa ja Tuomon tuvalla mökin pihassa. Yhteinen grillauspaikka on uimalammen rannassa.

Mökkien varustetaso on korkea. Keittiöstä löytyvät kaikki keittiönkodinkoneet: Astianpesukone, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Keittiössä on ruoanvalmistusvälineet ja perusastiat kuudelle. Olohuoneessa on radio, tv ja dvd-soitin. Pesuhuoneessa suihkukaappi ja pyykinpesukone.

Käytössä on erilaisia ulkopelejä ja Jaakonmajan lammella soutuvene.

Voit myös vuokrata soutuveneen, jos haluat käydä Oulujärvellä. Oman veneen vesillelasku on mahdollista satamasta, joka on 2 km päässä. Oulujärvi on kuuluisa kalaisista vesistään ja kauniista maisemistaan.

Latuja on käytettävissä lumitilanteen mukaan. Oulujärven jäälle pääsee hiihtämään ja pilkille suoraan mökin pihasta. Lumikenkäillen pääsee hienosti tutustumaan Koutaniemen ja Oulujärven talvisiin maisemiin.

Koutaniemellä voit nähdä paljon kaunista luontoa ja erilaisia eläimiä. Mökkien vieressä olevalla pellolla metsäkauriit käyvät aamun rauhallisina hetkinä syömässä.

Tule nauttimaan lomastasi raikkaan ilman, kauniiden maisemien ja rauhan keskelle. Soita meille. Kerromme mielellämme lisää mökeistämme.